Legacy of Adventurers

Vince K. Morgan jelentései

I. bevetés

EU338. Június 21. du. 17:57-kor érkezett a riasztás, miszerint élőhalott -szerű izék rohangálnak az Öregerdő egyik lakóházában. A főnök elég keményel eligazított minket, miszerint valószínűleg egy varázshasználó/varázstárgy műve, majd átvettük a felszerelést, és elhajtottunk a helyszínre.

Miután megérkeztünk, rögtön feltűnt, hogy hatalmas a tömeg a területen és itt-ott még ismerős arcokat is láttam. Próbáltam információt gyűjteni, de nem nagyon voltak a segítségemre.

Míg a többiek elbeszélgettek az amúgy az elején hasznavehetetlennek tűnő rendőrökkel, addig megkezdtem a felderítést. Mivel az épület alsóbb szintjeiben nagy volt az ellenséges jelenlét, így a másik épületen keresztül hatoltunk be az öt szintes házba, majd szintenként megtisztítottuk, kiszabadítottuk a túlélőket. Tűzharcra (lőfegyveres harcra) nem került sor, legalábbis részünkről.

Miután felderítettük az alagsort, találtunk kincsre utaló jeleket, majd kisvártatva meg is találtuk az említett varázstárgyat, precízen elhelyezve egy élőholt ember nyakában. Miután szakszerűen eltávolítottuk, a rendőrség megtisztította a bejáratot, ahol a helyszínt elhagyva visszatértünk a központba.

Statisztika:

1 rekvirált varázstárgy, 18 megölt élőhalott, 11 megmentett civil, 1 elhasznált szenteltvizes fiola, 2 elhasznált gyógyital, 2 üzenet a walkie-talkien.

Comments

A KÖT-3 egy szedett vetett alakulat. Idővel lehet hasznára válthat a társadalomnak, de egyelőre csak egy homokozónyi kis gyerek, akikre a szüleik mosolyogva néznek. Kicsit megalázó, ilyen alakok között mutatkozni, de végül is, hogy a metaforát folytassam: a homokvár áll és ez kezdetnek elég.

Vince K. Morgan jelentései
AndyBlack

I'm sorry, but we no longer support this web browser. Please upgrade your browser or install Chrome or Firefox to enjoy the full functionality of this site.